EEN NIEUW BEGIN

Dankbaar en trots wil ik delen dat ik mijn eigen bedrijf ben gestart.

Op 14 mei 2019 stond mijn leven ineens stil. Een auto-ongeval veroorzaakte een pittige periode van revalidatie, onzekerheid, baanverlies en een nare letselzaak. Tegelijkertijd leerde ik van de situatie en kon ik ervaren dat er altijd nieuwe deuren opengaan. Bij Fontys HRM & Psychologie kreeg ik de kans om als docente mijn werkende leven weer op te pakken. Ik voelde hoe fijn het is om weer te kunnen werken en van betekenis te zijn.

Daarmee kwam een sterke ambitie en passie weer boven drijven: vanuit mijn eigen bedrijf mijn expertise en jarenlange ervaring inzetten voor leiderschap en ontwikkeling in organisaties, waarbij de mens voorop staat. En dat is nu een feit!

Ik help graag mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling via 1-op-1 coaching. Dat kan gaan over leiderschap, communicatie en gedrag, over je loopbaan, over waar je tegenaan loopt of waar je juist bewust in wilt groeien.

Voor teams maak ik trajecten op maat waarbij verbinding, veiligheid en vertrouwen het uitgangspunt zijn. Voor groepen vanaf 8 personen werk ik samen met fijne collega-professionals uit mijn netwerk.

Op het snijvlak van mens en organisatie denk ik graag mee met de directeur, leidinggevende of HR-professional (beter gezegd: Human Beïng-professional). Ik zet mijn expertise in en help bij optimale aandacht voor- en heldere communicatie met de mensen in je organisatie.

Mocht je vragen hebben, of kan ik iets betekenen voor jou of je organisatie dan hoor ik het graag! Ik ben te bereiken via mail diana@dianakokx.nl of telefoon 06-53919048.

Dankjewel aan iedereen die mij heeft geholpen om op dit punt te komen. Ik heb er zin in om mijn bedrijf samen met jullie betekenis te geven!

Warme groet, Diana Kokx.

diana058